Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: e33c70
Foto:
Senioren

Programma KBO Lieshout

Lieshout - KBO Lieshout heeft veel activiteiten. Iedere week kunt u bijvoorbeeld meedoen aan de gratis fitnesslessen in de Beweegtuin, kunt u kaarten of kienen of Jeu de Boules spelen. Ook staan er diverse sportieve activiteiten op het wekelijkse programma. En verder hebben ze kunst, cultuur, reizen en informatieve bijeenkomsten op de agenda. Kom eens een kijkje nemen bij de Inloop en maak kennis met een dynamische seniorenvereniging. Iedere dinsdagmorgen van 10.00 tot 11.30 uur in het Dorpshuis van Lieshout. U bent van harte welkom.

Jaarvergadering
De Algemene Ledenvergadering van Seniorenvereniging/KBO Lieshout is op dinsdag 26 maart. Voor de pauze het formele gedeelte, na de pauze, zoals gebruikelijk, een ontspannend amusementsgedeelte. Voor dit laatste gedeelte zijn ze erin geslaagd het bekende duo Maestro & Co, Erik Pullens en Hans van Buul uit Nieuwkuijk, vast te leggen. Zij brengen een muzikaal programma met 'Happy Days are here again', muziek vanaf 1945 en 'All You need is Love', muziek vanaf 1960. Zij maken muziek die uitnodigt tot luisteren en meezingen. Vrolijke en romantische liedjes wisselen ze af met gezellige theaternummers en fijne instrumentale muziek. Locatie Dorpshuis, aanvang 13.30 uur.

Kunstgeschiedenis
Op maandag 25 maart is de vijfde en laatste lezing van dit seizoen. De avond vindt plaats in het Dorpshuis en begint om 20.00 uur. Het onderwerp dat mevr. Ine Pels deze avond bespreekt en laat zien is Lichte Zeden 1850 - 1910 en Femme Fatale. Mevr. Pels kijkt ook even vooruit naar de 8ste lezingenreeks van volgend seizoen.

KBO Schrijfgroep
Op donderdag 28 maart komt de leesgroep weer bij elkaar om 14.30 uur in het Zonnehof van Franciscushof. Wilt u een keer komen luisteren of meeschrijven? U bent van harte welkom.

KBO Kienavond
Op vrijdag 29 maart houdt KBO Lieshout weer de bekende en gezellige kienavond in het Dorpshuis. Kom gezellig mee kienen en win een van de prachtige prijzen. De zaal is open om 19.00 uur en om 20.00 uur beginnen ze. Na het kienen houden zij traditiegetrouw de loterij met mooie prijzen. Iedereen is welkom.

Toneel
Op zondag 31 maart speelt Toneelvereniging De Vriendenkring voor de KBO hun nieuwe doldwaze klucht 'Prinselijke Problemen'. Locatie: grote zaal van het Dorpshuis. Aanvang 20.00 uur. De zaal is open vanaf 19.00 uur.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>