Logo mooilaarbeek.nl
Burg. v.d. Heuvelstraat in Lieshout   | Fotonummer: 3ddb8d
Burg. v.d. Heuvelstraat in Lieshout (Foto: Nikki Barten)
Evenementen

Koningin Máxima komt naar Lieshout

Lieshout – Lieshout – Koningin Máxima brengt donderdagmiddag 28 maart een bezoek aan brouwerij Bavaria, onderdeel van Swinkels Family Brewers. De Lieshoutse brouwerij bestaat 300 jaar en wordt vereerd met een bezoek van de Koningin.

Inwoners en andere belangstellenden die graag haar aankomst bijwonen zijn van harte welkom vanaf 12.45 uur in de Burgemeester v.d. Heuvelstraat.

In de ochtend van 28 maart worden er dranghekken aan weerskanten van de Burgemeester v.d. Heuvelstraat geplaatst, waar later het publiek achter kan staan. Vanaf 12.00 uur mogen er geen auto's meer door de Burgemeester v.d. Heuvelstraat.

Er zijn plaatsen gereserveerd voor de pers, basisscholen en bejaardenhuis het Franciscushof. Gelieve hier rekening mee te houden. Er wordt gezorgd voor speciale vlaggetjes, meenemen van andere attributen is zodoende niet nodig/gewenst. Het aantal plaatsen is beperkt, houd er rekening mee dat niet iedereen op een prominente plek kan staan. Kom zoveel mogelijk te voet of met de fiets. Veel parkeerplaatsen in de omgeving zijn die dag gereserveerd voor genodigden.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>