Logo mooilaarbeek.nl
Algemeen

ViERBINDEN Academie: aanbieder gezocht

Laarbeek - ViERBINDEN Mantelzorgondersteuning en Vrijwilligerswerk organiseren de ViERBINDEN Academie. Het doel van deze Academie is het bieden van leuke en leerzame cursussen, workshops en informatieavonden.

De aanbieders van de ViERBINDEN Academie bieden deze vrijwillig aan waardoor deelnemers niet hoeven te betalen. De Academie is in eerste instantie gericht op vrijwilligers(organisaties) en mantelzorgers maar bij voldoende ruimte kunnen andere inwoners van Laarbeek zich hier ook voor inschrijven. Bij de volgende bijeenkomsten is er nog plaats:

Lezing kanker en voeding In deze lezing maak je kennis met drie basisregels omtrent voeding die je gezondheid kunnen ondersteunen. In tegenstelling tot wat veel 'goeroes' beweren zijn weinig voedingsmiddelen echt ongezond. Het gaat om de hoeveelheid en de verhouding; hoe gevarieerd is jouw eetpatroon? De lezing wordt gegeven door Mariëtte van Hooff namens inloophuis de Cirkel. Datum en locatie: 3 april 20.00 tot 21.30 uur, Buurthuis Mariahout.

ViERBINDEN is op zoek naar iemand die voor hun vrijwilligers en mantelzorgers een workhop Powerpoint, Word of Excel kan verzorgen.

Heb je zelf een ander leuk aanbod voor de ViERBINDEN Academie, laat het weten. Voor meer informatie en aanmeldingen kun je contact opnemen via academie@vierbinden.nl of bel naar 0492-328800.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>