Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 3516b2
Foto:
Evenementen

Ball-In wederom groot succes

Mariahout – Na verschillende jaren actief te zijn geweest binnen en buiten de Laarbeekse optochten werd na een aantal vergaderingen door een groep van 9 personen besloten tijdens Carnaval iets te organiseren voor de jongeren in Laarbeek. Hier kwam de organisatie van Ball-In uit voort en na groen licht van zowel het Buurthuis als Bavaria werd vorig jaar het Buurthuis in Mariahout voor het eerst omgetoverd tot een gezellige feestzaal met een groots podium gebouwd met een kleine 1000 bierkratten.

Na een succesvolle eerste editie vorig jaar kon een vervolg niet uitblijven, wat nogmaals werd bevestigd tijdens de kaartverkoop. Want binnen één avond was het geheel uitverkocht met een wachtlijst tot gevolg. De verschillende DJ's werden vastgelegd en zo was Ball-In 2019 een feit.

Het Heidurp is trots op deze groep jongeren die veel vrije tijd en energie steken in de realisatie van deze avond. En dat alles tot in de puntjes geregeld was kunnen ze wel stellen. Het geluid, de lichtshow, de DJ's en het podium waren in één woord geweldig. Het is mooi om te zien waar het kleinste dorp van Laarbeek groots in is.

Dit is een schitterend verlengstuk van CV de Heikneuters die deze avond uiteraard vertegenwoordigd waren. Mooie saamhorigheid, want wie de jeugd heeft, heeft de toekomst. Tijdens carnaval de jeugd in de dorpskern houden en ze erbij betrekken is ontzettend belangrijk en dat heeft deze groep absoluut bereikt.

Complimenten daarvoor en ze kijken uit naar editie 2020!

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>