Logo mooilaarbeek.nl
Vrouwenband Permanent   | Fotonummer: 8f97fe
Vrouwenband Permanent (Foto: A. Rechters )
Muziek

Vrouwenband Permanent geeft koffieconcert

Beek en Donk – Vrouwenband Permanent geeft zondag 24 maart een Koffieconcert, samen met Orkest Blazerij De Molshopen uit Nuenen. De vrouwenband bestaat uit 23 vrouwen uit Laarbeek, die samen mooie muziek maken. Het repertoire bestaat voornamelijk uit film- en musicalmuziek, ook jazz en een beetje klassiek staan op de lijst.

Vorig jaar hebben ze hun 25-jarig jubileum gevierd met veel extra optredens. De dirigente is Martha Meurskens, ze studeert conservatorium in Tilburg. Blazerij De Molshopen uit Nuenen is een Orkest wat bestaat uit 18 mannen, ze hebben onlangs hun 40-jarig jubileum gevierd. Hun repertoire is voornamelijk Zuid-Amerikaans Dixiland, en ook hits uit de jaren 60, 70 en 80, ze spelen onder leiding van Dirigent Jef Pos. Dus voor een gezellige zondag muziek kom je naar Zaal Van de Burgt op het Heuvelplein in Beek en Donk. Het begint om 11.00 uur duurt tot 14.00 uur, uiteraard gratis entree.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>