Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 4d274b
Foto: Marcel van de Kerkhof (B&D)
Algemeen

KansPlus start jubileumjaar goed

Laarbeek - KansPlus Gemert-Bakel, Laarbeek en Boekel heeft zondag in het Ontmoetingscentrum in Beek en Donk de eerste activiteit in het kader van het 60-jarig jubileum gehouden. Muziek van orkest Nooit Gedacht, stands gerelateerd aan mensen met een beperking en een modeshow door leden van KansPlus werd zeer druk bezocht.

Wethouders Slaets en Briels waren bij de opening aanwezig. Orkest Nooit Gedacht wist iedereen in beweging te krijgen met meezingers, inhakers en hun spontaniteit. Na een eerste muzikale set was het aan de mannequins om de kleding van Yours Fashion uit Beek en Donk te showen. Als volleerde modekoningen/-koninginnen showden ze trots de kleding. Zelfs voor mensen in een rolstoel is het mogelijk er piekfijn uit te zien. Intussen hadden de leden Nooit Gedacht zich omgekleed want het bestuur van KansPlus vond het tijd voor een nieuwe uitstraling. De muzikanten en vrijwilligers werden samen met de bestuursleden verblijd met poloshirts en vesten. Clair van Doorn en Tanja Meulendijks werden in het zonnetje gezet omdat zij 25 jaar lid waren van Nooit Gedacht. Met een tweede ronde op de catwalk en een verrassende afsluiting met een bruidspaar gingen de handen van het publiek nog eens op elkaar. Nooit Gedacht speelde een tweede set en zo eindigde de eerste festiviteit met allemaal tevreden mensen.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>