Logo mooilaarbeek.nl
Archieffoto   | Fotonummer: 91cf21
Archieffoto (Foto: Martin Prick)
Sport

WTC Beek en Donk begint aan 36e seizoen

Beek en Donk – WielerToerClub Beek en Donk een club met ongeveer 40 leden waarbij sporten en gezelligheid samen gaan. Hun seizoen begint in maart en loopt tot begin oktober.

Zij bouwen de conditie op met afstanden tussen 60 en 70 km en gaan dan langzaam naar afstanden tussen 80 en 90 km. Bij elke tocht is er halverwege een koffiestop waarbij ze even kunnen herstellen en kunnen bijpraten. Bij elke tocht is er een wegkapitein die er voor zorgt dat de snelheid zodanig is dat de groep bijeen blijft. Zij zien dat door regelmatig te fietsen er ook voor leden, die de zeventig gepasseerd zijn, nog alle mogelijkheden zijn om aan te sluiten.

Bewegen is het medicijn tegen allerlei welvaart ziekte. Om op zondagen niet voor verrassingen te komen staan wordt de tocht op woensdag voorgereden. Alle informatie staat op hun website: www.wtcbeekendonk.nl. Fiets een keer mee en kijk of je het leuk vindt.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>