Logo mooilaarbeek.nl
Hans Roestenburg en Jan Dekkers   | Fotonummer: b3af7e
Hans Roestenburg en Jan Dekkers (Foto: )
Algemeen

Jaarvergadering Runnersclub Lieshout

Lieshout - De jaarvergadering van Runnersclub Lieshout in Mariahout werd helaas matig bezocht.

Voorzitter Hans Janssen deed een oproep voor versterking van het bestuur, vooral vanuit de wandelafdeling wordt een afgevaardigde gezocht. Ook Peter Verhagen heeft aangegeven na dit jaar het bestuur te verlaten. Het jaarverslag werd op een fantastische manier gepresenteerd door secretaris Peter Verhagen met foto's van alle activiteiten van het afgelopen jaar. Het financieel verslag kende een klein nadelig saldo. Bij de bestuursverkiezing werd periodiek aftredend Peter Verhagen bij acclamatie herkozen.

Ook werden de jubilarissen gehuldigd voor hun 25 jaar lidmaatschap. Jan Dekkers en Hans Roestenburg werden in de bloemetjes gezet. Jan van Veggel, ook 25 jaar lid, was niet aanwezig op de vergadering. Na de pauze werd er een presentatie gehouden door Janneke Kelderman van Fris en Energiek, over het onderwerp 'Slapend fit'. Wat gebeurt er met je lijf en wat is er nodig om goed te slapen? Een interessante uiteenzetting wat veel vragen opleverde.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>