Logo mooilaarbeek.nl
Algemeen

Voorverkoop 'Prinselijke Problemen' loopt op rolletjes

Lieshout - De voorverkoop van het nieuwe toneelstuk van Toneelvereniging 'De Vriendenkring' ging op 11 maart van start. De eerste dag gingen er al 300 kaartjes over de toonbank bij Top 1 Toys van Berlo, Dorpstraat 47 in Lieshout.

Niet alleen Maxima trekt heel veel kijkers maar ook de prins die naar Lieshout komt trekt veel belangstelling. Maar de prins blijft ook een paar weken in Lieshout omdat 'De Vriendenkring' deze klucht negen keer op gaat voeren. Negen keer verdeelt over drie weken. Zaterdag 30 maart is de eerste voorstelling in die reeks van 30 en 31 maart, 3, 5, 6, 7, 10, 12 en 13 april zijn de andere voorstellingen.

Zaterdag 6 april is al uitverkocht, en de andere avonden gaan ook vlot over de toonbank. Wil je graag een voorstelling bijwonen ga dan snel een kaartje kopen het zou jammer zijn als je er op mis pakt. Voor de kosten hoef je het niet te laten de kaartjes kosten €6,50 en dat voor een avondvullend programma.

Het tijdelijke hotel 't Zilvergeneugt, bevindt zich in de theaterzaal in het Dorpshuis in Lieshout de zaal gaat open om: 19.00 uur. Een paar jaar terug wilde iedereen vooraan zitten, om het beter te kunnen zien maar dat is niet meer nodig met de prachtige zittribune die schuin omhoog loopt heb je op ieder zitplaats ruim zicht.

De spelers zijn nog druk aan het repeteren om alles gesmeerd te laten lopen, na de carnaval niet een keer maar twee keer in de week, om er zo veel mogelijk uit te halen en natuurlijk ook om aan het podium te wenen, wat er na de carnaval gebouwd is.

Graag zien zij jou op een van hun uitvoeringen, en ze hopen dat je een leuke avond hebt. Aan de spelersgroep van De Vriendenkring ligt het niet, die willen dolgraag negen avonden helemaal uit hun bol gaan, met de super leuke klucht 'Prinselijke Problemen'.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>