Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: fe1b81
Foto: BSG
Algemeen

Brabants Studenten Gilde houdt Landdagen in Mariahout

Mariahout – De Wageningse studentenvereniging 'het Brabants Studenten Gilde van Onze Lieve Vrouw' (BSG) bezoekt op 12, 13 en 14 april het mooie Mariahout voor haar jaarlijkse Landdagen. Tijdens deze Landdagen, die dit jaar het thema 'Stoer to be Boer' hebben, worden er verschillende activiteiten voor alle Mariahoutenaren georganiseerd. Uiteraard kan het BSG dit niet alleen. Zij doen graag een beroep op de Mariahoutse gastvrijheid om de Landdagen voor iedereen tot een succes te maken.

Wat kan u verwachten?
Het BSG organiseert meerdere activiteiten met een sociaal-maatschappelijk thema, elk afgestemd op een eigen doelgroep. Allereerst wordt er op vrijdagochtend door studenten geholpen bij de Koningsspelen. Het vrijdagavondprogramma, dat vanaf 20.00 uur in het Buurthuis plaats vindt, heeft een dubbele invulling. Allereerst is er een agrarische thema-avond. Vervolgens, vanaf 22.00 uur, is er een Mariahoutse avond, speciaal voor alle culturele gezelschappen in het dorp. De agrarische avond wordt in samenwerking met de ZLTO georganiseerd en gaat over de toekomst van het boerenvak. Als laatste activiteit wordt er op zaterdag 13 april een feestavond voor het hele dorp georganiseerd. Deze feestavond vindt vanaf 21.30 uur bij Bo & Zo plaats.

Wat verwachten ze van u?
Uiteraard kan het BSG een weekend als het deze niet organiseren zonder de medewerking van de Mariahoutse bevolking. Allereerst zijn ze nog steeds druk op zoek naar een slaaplocatie waar circa 35 man op luchtbedden kunnen overnachten. Denk hierbij aan een leegstaande loods, schuur of schone stal. Bovendien is het gebruikelijk dat er op de vrijdag- en zaterdagavond bij gastgezinnen wordt gegeten. U krijgt dan 2 à 3 studenten aan tafel, die de afwas voor u doen en die bovendien een hoop gezelligheid met zich meebrengen. Ten slotte is het ook niet onbelangrijk dat u in groten getale naar de door het BSG georganiseerde activiteiten komt. De Landdagen worden immers in de eerste plaats voor het dorp georganiseerd.

Laat gerust van u horen!
Mocht u een slaaplocatie tot uw beschikking hebben, zin hebben om te koken voor studenten, of anderszins een bijdrage kunnen leveren aan de Landdagen? Schroom dan niet en neem contact op met het BSG. Dit kan door een mailtje te sturen naar bsg@wur.nl, of door de voorzitter Thomas van Lieshout te bellen op 06-13993967. Voor extra informatie verwijzen zij u tevens graag door naar www.hetbsg.nl en hun Facebookpagina.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>