Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 7933be
Foto: Mark Barten
Sport

TV 't Slotje introduceert G-tennis

Beek en Donk - Heb je altijd al willen sporten, maar was dit niet mogelijk? Dan wil 't Slotje je graag uitnodigen om een keer te komen kijken bij hun tennisvereniging. Bij hen kan je komen tennissen, want TV 't Slotje introduceert G-tennis voor kinderen en volwassenen met een beperking.

Wat is G-tennis?
Tennis is een sport voor iedereen. G-tennis is met name bestemd voor spelers die ten gevolge van hun beperking te veel belemmeringen ondervinden om mee te doen aan reguliere tennis activiteiten op een club. Bij G-tennis staat het plezier en enthousiasme voorop.

Waarom zou je G-tennis spelen?
Top drie belangrijkste redenen om te sporten en bewegen voor mensen met een beperking: Het plezier en de ontspanning, gezondheid; om fit te worden en gezelligheid; contacten met andere mensen.

Aanmelden gratis clinic
Op zaterdag 30 maart van 13.00 tot 14.00 uur wordt er een gratis clinic gehouden op het tennispark van 't Slotje. De clinic wordt gegeven door een daarvoor opgeleide trainer en er zijn tennisrackets beschikbaar. Daarna is het mogelijk om G-tennis lid te worden en wekelijks tennistraining te volgen.

Het gaat er bij de lessen vooral om, om plezier met elkaar te hebben en lekker met elkaar te sporten. Kijk voor meer info op www.tv-slotje.nl. Voor aanmelden clinic neem contact op met Jorg Gussenhoven, tel. 06-28772291 of mail: training@tv-slotje.nl.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>