Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: bb638f
Foto: Mark Barten
Algemeen

Syrisch echtpaar opent kapsalon in Beek en Donk

Beek en Donk – Anderhalf jaar is kapper Tarek Abou Saada uit Syrië nu in Nederland. Hij heeft in die periode hard gewerkt en kapsalon Charisma aan het Piet van Thielplein 13a is daarvan het resultaat. Afgelopen dinsdagmiddag was de officiële opening. DeMooiLaarbeekKrant nam een kijkje.

Kniptechniek zelfs in beeld
Allerhartelijkst is de ontvangst van Tarek en zijn vrouw Rania Henawi in hun nieuwe kapsalon Charisma. Met een lekkere kop koffie erbij, komen de verhalen los. Tarek vertelt: "In anderhalf jaar heb ik van alles gedaan: mijn inburgering en mijn rijbewijs gehaald, stage gelopen in een kapsalon en parttime gewerkt. En nu mijn eigen zaak. Met hulp van allemaal lieve vrienden zijn allerlei klussen gedaan voor deze zaak: verven, schoonmaken, spullen inkopen." Enthousiast toont kapper Tarek vervolgens filmpjes waarop hijzelf in actie is; technieken laten zien om tot de mooiste kapsels te komen. Net als zijn vader, was hij dames- en herenkapper in Syrië, met een eigen zaak.

Lees het complete artikel in DeMooiLaarbeekKrant van donderdag 21 maart.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>