Logo mooilaarbeek.nl
Algemeen

Lekkere 'lente-lunch' met Zonnebloem Beek en Donk

Beek en Donk - Het is weer lente. De donkere en sombere wintertijd is weer achter de rug dus: tijd om samen met de Zonnebloem lekker te gaan lunchen op: donderdag 4 april bij Café/Zaal van de Burgt op het Heuvelplein in Beek en Donk.

Doelgroep
Deze activiteit is bedoeld voor de doelgroep van de Zonnebloem d.w.z. alle thuiswonende zieke mensen met een fysieke beperking en voor alle oudere mensen die behoefte hebben aan wat gezelligheid en ontspanning en woonachtig zijn in Beek en Donk, ongeacht of men wel of geen ondersteunend lid is van de nationale vereniging De Zonnebloem.

Hoort u bij deze doelgroep, dan bent u van harte welkom.

Aanmelden lunch
De lunch begint om 11.30 uur en duurt tot 14.00 uur. De zaal is om 11.00 uur open. De kosten hiervoor bedragen €10,00, te betalen bij binnenkomst. Wilt u graag deelnemen en u laten verrassen met een lekkere lunch, kunt u zich voor 31 maart aanmelden bij: Joke Doudart de la Gré, tel. 06-44738223 of Maria Jansen, tel. 0492-781734. Graag zelf voor vervoer zorgen.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>