Logo mooilaarbeek.nl
Voorzitter Ans van de Kerkhof en Wies Rooijakkers   | Fotonummer: 2ea786
Voorzitter Ans van de Kerkhof en Wies Rooijakkers (Foto: )
Algemeen

Afscheid Wies Rooijakkers bij Dorpsraad Beek en Donk

Beek en Donk - Tijdens de maandelijkse vergadering van de Dorpsraad Beek en Donk op maandag 18 maart nam Wies Rooijakkers afscheid als lid van de dorpsraad.

Wies was in 2010 mede-initiatiefnemer van de Dorpsraad en heeft jarenlang als voorzitter leiding hieraan gegeven. Onder zijn voorzitterschap kwamen allerlei projecten tot stand, zoals o.a.: de muziektuin, AED-project, gezamenlijke collecte en, samen met de andere Laarbeekse dorpsraden, het buurtbusproject.

Enkele jaren geleden heeft hij het voorzitterschap overgedragen aan Ans van de Kerkhof terwijl hij zelf als lid van de dorpsraad nog heel actief betrokken was bij de werkgroep verkeer. Voor heel veel 30-km acties in allerlei straten en wijken heeft hij zich nog intensief ingezet. Ook hield hij namens de dorpsraad een vinger aan de pols bij het onderhoudsproject van de weg Gemert richting Nuenen en van allerlei ontwikkelingen aan de N279.

Mede vanwege zijn leeftijd vond Wies dat hij wat meer tijd aan zijn gezin, kinderen en kleinkinderen wilde besteden en besloot hij om afscheid te nemen van de Dorpsraad. De Dorpsraad waardeert het vele werk dat Wies de afgelopen jaren heeft gedaan voor de Dorpsraad en daarmee ook voor de gemeenschap. Zij wensen Wies nog vele gezonde jaren toe te midden van zijn gezin.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>