Logo mooilaarbeek.nl
The Allstarz   | Fotonummer: 863b37
The Allstarz (Foto: )
Evenementen

Bijzondere afsluiting Koningsdag Beek en Donk

Beek en Donk - 'The Allstarz', 'Stuiterbeesten', 'Lampegastuh', en 'It all started in the Nineties' zorgen dit jaar in Beek en Donk voor een bijzondere afsluiting van de Koningsdagactiviteiten tijdens het OranjeFestival. De organisatie breidt het evenement hiermee fors uit, en kiest voor een heuse 'OranjeFestival Closing Show'. Deze gratis toegankelijke muzikale show op het Heuvelplein begint al om 16.00 uur en duurt tot 23.00 uur. Alle deelnemende DJ's hebben hun sporen al ruim verdiend op de grote festivals, discotheken en clubs.

Met 'The Allstarz' sta je het ene moment nog mee te blèren met Hazes, om vervolgens te springen op dance-geweld of te glibberen op urban-vuur. Van The Allstarz mag je een langdurend feest verwachten, met louter platen die het leeuwendeel van het publiek kent.

'Stuiterbeesten' is een energieke DJ en producer die gespecialiseerd is in 'fissastyle' (grenzen breken door het mixen van beats). Deze gekke rebel uit Breda weet echt hoe je een feestje moet bouwen. Clubs en festivals, waar dan ook, draait hij helemaal ondersteboven. Hij verandert vaker van muziekstijl dan de bitcoin-wisselkoers.

De 'Lampegastuh' brengen je een stortvloet aan hits, in hoog tempo en afgewisseld met energiek microfoon gebruik! De populairste DJ-Act van 2017 en 2018 is er altijd bij wanneer het dak eraf moet!

'It all started in the Nineties' is je op het lijf geschreven als je fan bent van de jaren '90! De rages, de videoclips, de tv-series en de muziek? 'It All Started In The Nineties' neemt je mee terug in de tijd naar het decennium van de Gabbers, de Flippo's en Super Mario. Eén van de bekendste jaren '90 acts van Nederland is een feest van herkenning met de gaafste muziek uit de jaren '90, van eurodance tot house/dance classics en hip-hop tot happy hardcore. De act stond al op vele festivals als Daydream, 7th Sunday, WISH Outdoor en Festyland, waar de tent geregeld werd afgebroken.

In 3 jaar tijd is het OranjeFestival bezig zichzelf behoorlijk op de kaart te zetten. Ook dit jaar begint het verjaardagsfeestje van Willem-Alexander al tijdens Koningsnacht. Een geweldige superband, die niet eerder in Laarbeek te gast is geweest en zeer binnenkort bekend wordt gemaakt, gaat het publiek helemaal gek maken met alles wat men maar wil horen. Het meest bijzondere is misschien nog wel dat het evenement gedurende beide dagen gratis bezocht kan worden!

Meer info: www.facebook.com/OranjeFestival.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>