Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: d18e48
Foto: Joost Duppen
FOTO'S Fotoseries

Spinnen voor Duchenne Heroes

Laarbeek - Bij Lifestyle Center Laarbeek vond vrijdagavond 22 maart een spinningmarathon plaats. Deze was georganiseerd door 'Duchenne Heroes Laarbeek', om geld op te halen voor Duchenne Heroes.

Duchenne Heroes is een uitputtende zevendaagse (100km/dag, totaal 12.500 hoogtemeters) mountainbiketocht van Haulmé (Frankrijk) naar Venlo. De tocht voert door 5 landen: Frankrijk, Duitsland, Luxemburg, België en Nederland. Ze starten op zondag 8 september en hopen op zaterdag 14 september met alle deelnemers over de finish in Venlo te komen onder belangstelling van vele bezoekers, waaronder veel Duchenne-gezinnen en iedereen die het Duchenne Parent Project een warm hart toedraagt.

De opbrengst van Duchenne Heroes gaat naar Duchenne Parent Project. Met dit geld steun je baanbrekend onderzoek naar een medicijn en behandelingen die kinderen met Duchenne een beter en langer leven bieden. En het werkt! De laatste 10 jaren is de levensverwachting van jongens met Duchenne fors gestegen.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>