Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 283ce1
Foto: Bart de Jong/EBC
Evenementen

30e editie Mini FATJAM

Aarle-Rixtel - Het mag uniek genoemd worden dat een BMX-evenement 30 jaar achter elkaar op dezelfde bestemming plaats vindt. Toen in 1990 het crossbaantje aan de Valkendijk geopend werd hadden organisatoren Paul en Bart de Jong ook niet kunnen denken dat BMX-ers uit alle omstreken naar Aarle-Rixtel blijven komen om traditiegetrouw het buitenseizoen te openen op de zogenoemde Sugar Hills Trails.

En ook in het jaar 2019 zal het niet anders zijn. Er worden zaterdag 30 maart rijders uit binnen- en buitenland verwacht om zich zonder druk een dag uit te leven op de wederom goed geprepareerde baan.

Het motto blijft namelijk hetzelfde: een gratis evenement voor gelijkgezinden waarbij om 16.00 uur prijzen worden verdeeld onder de deelnemers. Terwijl passende muziek door de speakers knalt zullen de rijders spectaculaire jumps laten zien waar het publiek van zal genieten. De 'Killer jump' is ook bij de 30e editie optimaal geprepareerd voor de grootste stunts van de dag waaronder zeker backflips, 360-s en tailwhips zullen zitten.

Het spektakel begint om 13.00 uur en eindigt om 18.00 uur, waarna de after-party om 20.00 uur begint bij Jongerencentrum OJA aan de Schoolstraat in Aarle-Rixtel. Ook hier is de toegang gratis.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>