Logo mooilaarbeek.nl
Vlnr: Herman Binger, Piet van Hoof, Paul van Zoggel en Arno Thielen   | Fotonummer: 442de7
Vlnr: Herman Binger, Piet van Hoof, Paul van Zoggel en Arno Thielen (Foto: )
Sport

HSV 't Sluisje huldigt jubilarissen

Lieshout - Tijdens de zeer druk bezochte Algemene Jaarvergadering op 18 maart van Hengelsportvereniging 't Sluisje uit Lieshout, zijn 4 leden gehuldigd.

Piet van Hoof en Herman Binger werden gehuldigd voor hun 50-jarig lidmaatschap en de heren Arno Thielen en Paul van Zoggel voor hun 25-jarig lidmaatschap. Drie 40-jarige jubilarissen konden helaas niet aanwezig zijn: Cor van Deursen, Hennie Schepers en Wil Schepers. Na de lovende woorden over deze jubilarissen en de felicitaties werd er weer over gegaan tot de orde van de jaarvergadering.

Het is prettig voor de vereniging om te horen van de leden hoe geweldig ze in 2018 hebben genoten van het vissen op visvijver 't Luytelaar in Lieshout. Het bestuur heeft ook het voornemen om de kwaliteit van het vissen op deze prachtige visvijver verder te bevorderen tot een zeer gezond en natuurlijk viswater voor hun 600 sportvissers. Ook biedt de vereniging in 2019 alle jeugd, van Lieshout en Mariahout t/m 13 jaar, wederom een gratis visvergunning aan, deze is af te halen bij Top1Toys van Berlo in de Dorpsstraat 47 in Lieshout.

Rabobank Peel Noord Clubkas Campagne
Ook dit jaar kunnen alle Leden van Rabobank Peel Noord weer stemmen op hun favoriete club tijdens de Rabobank Clubkas Campagne. Voor de jeugd van de vereniging kan iedereen dus stemmen op HSV 't Sluisje waar ook dit jaar weer door de vereniging aan wordt deelgenomen ten behoeve van hun vissende jeugd.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>