Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: fe5415
Foto:
Algemeen

Wandelen door Beek en Donk

Beek en Donk - Het is weer lente en de klok gaat weer een uur vooruit. Tijd om weer naar buiten te gaan en een wandeling te maken. Heemkundekring De Lange Vonder geeft u de mogelijkheid om het sportieve te combineren met een leerzaam element.

Als u wilt kunt u een dorpswandeling maken onder leiding van een gids. Onderweg wordt dan verteld over de ontwikkelingen van bijvoorbeeld de Zuid-Willemsvaart, de geschiedenis van de metaalindustrie of de veranderingen op het Heuvelplein. Onderweg laten ze aan de hand van foto's zien hoe het vroeger was op die plaatsen. De dorpswandelingen in voorgaande jaren hebben geleerd dat het ook voor inwoners van Beek en Donk leuk blijkt te zijn om herinneringen aan het verleden te delen met elkaar. Ook daar is volop gelegenheid voor. Er kan gekozen worden voor een wandeling door Donk, door Beek of op landgoed Eyckenlust. De voorkeur gaat uit naar groepen tussen de 10 en 30 personen. De heemkundekring vraagt een kleine vergoeding voor de deelname aan een wandeling. De nadere invulling gebeurt in overleg.

Heeft u interesse, wilt u meer informatie of wilt u een afspraak maken neem dan contact op met Harry Brugmans, tel. 06-30450825.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>