Logo mooilaarbeek.nl
Tiny Verbakel-Donkers   | Fotonummer: 712d4a
Tiny Verbakel-Donkers (Foto: Marcel van de Kerkhof (B&D))
FOTO'S Fotoseries

Vrijwilligerspenning Laarbeek voor Tiny Verbakel-Donkers

Aarle-Rixtel - Wethouder Tonny Meulensteen reikte maandagavond 25 maart, namens het college van burgemeester en wethouders van Laarbeek, de Vrijwilligerspenning Laarbeek uit aan Tiny Verbakel-Donders. Dit in verband met haar afscheid als bestuurslid van Aarle Onderneemt (voorheen Winkeliers- en Horecavereniging Aarle-Rixtel) na 16 jaar.

Tiny Verbakel is actief voor Aarle Onderneemt sinds de oprichting in 2006 maar daarvoor zette ze zich vanaf 2003 ook al in voor de Winkeliers- en Horecavereniging Aarle-Rixtel, de voorloper van de huidige vereniging.

Van 2003 tot 2011 draaide ze vanuit de vereniging mee in de commissies Middenstand, Recreatie en IDOP. Ze was mede-oprichter van het dorpsplatform en was actief betrokken bij het realiseren van starterswoningen aan de Broekelingstraat in Aarle-Rixtel. Vanaf de oprichting van Aarle Onderneemt was ze penningmeester van de vereniging en dat deed ze tot nu. Daarnaast was ze secretaresse van de vereniging van 2008-2011. Verder onderhoudt ze de website en Facebookpagina van de vereniging al jaren, ze bezoekt gemeentelijke activiteiten en recepties en verwelkomt nieuwe ondernemers. Met al die activiteiten is ze zo'n 3-5 uur per week aan de slag voor de vereniging en dat doet ze al 16 jaar.

Mensen in Aarle-Rixtel kennen haar als een enthousiaste, geïnteresseerde vrouw met een warm hart voor het dorp en aandacht voor de leefbaarheid. Ze legt makkelijk contacten en zorgt er voor dat nieuwe ondernemers zich snel thuis voelen in het dorp.
Tijdens de jaarvergadering is Tiny Verbakel afgetreden als bestuurslid. Aarle Onderneemt heeft er veel waardering voor hoe Tiny Verbakel zich al die jaren heeft ingezet en daarom vroeg het bestuur om haar de Vrijwilligerspenning Laarbeek toe te kennen.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>