Tonnie van Berlo wint al zijn enkelwedstrijden
Tonnie van Berlo wint al zijn enkelwedstrijden

Winst voor TTV Een en Twintig 2 en 4

Sportnieuws Sport

Beek en Donk - Op maandag- en donderdagavond opent Tafeltennisvereniging Een en Twintig wekelijks haar deuren voor de fanatieke tafeltennissers uit Beek en Donk en omstreken. Maandagavond wordt er intensief getraind bij zowel de jeugd als bij de senioren. Op bijna iedere donderdagavond gaan competitie spelende tafeltennissers de strijd aan met andere fanatiekelingen uit de regio. De zaal is beide avonden gevuld met vele recreanten van alle leeftijden.

Twee van de vier thuisspelende competitieteams wisten donderdagavond de winst te pakken. Team 2 bestaande uit Jeroen Engelhart, Rowena de Haas en Joost van Goch wonnen met 6 tegen 4 van hun tegenstanders uit Deurne. Rowena won al haar wedstrijden, Jeroen won er twee en samen wonnen zij ook de dubbelpartij. Deurne was Joost te slim af waardoor hij geen punten kon pakken.

Team 3 speelde donderdagavond met invaller Tim van Dalen uit team 6. Tim mocht zijn skills testen in de 5e klasse. Ton Paardenkoper, Dirk van de Venne en Tim van Dalen verloren met 3 tegen 7 van Never Despair. Ton en Dirk wonnen ieder één partij en de dubbel. Tim heeft vooral fijn getafeltennist maar wist geen punten voor team 3 te pakken.

Team 4 wist met 8 tegen 2 te winnen van Veldhoven. Paulos Kallah en Tonnie van Berlo wonnen alledrie hun enkelwedstrijden. Patrick Biemans won twee van zijn enkelwedstrijden. Een zeer mooie overwinning voor team 4.

Ook team 5 speelde donderdagavond thuis een competitiewedstrijd. Een en Twintig 5 verloor met 4-6 tegen Unicum. Bert Coolen won twee enkelwedstrijden, Eva Verrijt en Roel Beekmans ieder één van hun enkelwedstrijden.

Kijk voor de overige uitslagen en meer informatie op www.ttveenentwintig.nl en like de tafeltennisvereniging op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van het actuele tafeltennisnieuws.