Logo mooilaarbeek.nl
Booming Piano's   | Fotonummer: 3b405b
Booming Piano's (Foto: )
Evenementen

OranjeFestival Koningsnacht met geweldige 'Booming Pianos'

Beek en Donk - Bijna iedereen heeft wel eens van de 'Crazy Pianos' gehoord. Vergelijkbaar, maar nog succesvoller zijn de 'Booming Pianos'. Het OranjeFestival is erin geslaagd om Koningsnacht vanaf 20.00 uur deze fantastische band naar Beek en Donk te halen.

Al jarenlang is dit de meest geboekte pianoshow van Nederland. 'Booming Pianos' onderscheidt zich door het interactieve karakter, de talentvolle vaste muzikantenbezetting, maar zeker ook door het gebruik van state-of-the-art licht en geluid, en een fraai decor. Geen verzoeknummer is te gek voor deze populaire muzikanten, dus jij vraagt, zij spelen! Een ongekende show, die niet eerder in Laarbeek te zien was. De 'Foute Vinylshow' zorgt voor de nodige bekende deuntjes op de momenten dat de band niet speelt.

Het totale programma van het OranjeFestival 2019 is met dit nieuws bekend. Een week geleden is al medegedeeld dat Koningsdag dit jaar tussen 16.00 en 23.00 uur wordt afgesloten met een 'Closing Show', waaraan 'The Allstarz' (Een langdurend feest, met louter platen die het leeuwendeel van het publiek kent), 'Stuiterbeesten' (Hij verandert vaker van muziekstijl dan de bitcoin-wisselkoers), 'Lampegastuh' (Met deze populairste DJ-Act van 2017 en 2018 gaat altijd het dak eraf!) en 'It all started in the Nineties' (Eén van de bekendste jaren '90 acts van met de gaafste muziek uit de jaren '90, van eurodance tot house/dance classics en hip-hop tot happy hardcore. De act stond al op festivals als Zwarte Cross, Paaspop, en WISH Outdoor).

Koningsdag begint al om 10.30 uur. Tot 16.00 uur (het begin van de 'Closing Show') is er dan o.a. een vrijmarkt, commerciële markt, activiteiten voor jong en oud, een mega springkussen, en 2 grote activiteiten voor de jeugd met de 'Mission Impossible' en de 'Afmatrace'. Deze worden tot 14.30 uur begeleidt door de medewerkers van 'Laarbeek Actief'. Voor de echte koopjesjagers is er een 'Pop Up Outlet Store'. Hele aantrekkelijke aanbiedingen zijn hier te vinden op fietsgebied van 'Fietsvakman v.d. Berg', 'Annie's Tasjes' met koopjes op het gebied van tassen, rugzakken, portemonnees e.d., 'Annet Mode' met o.a. dameskleding, accessoire en sierraden voordeeltjes, en 'Sportshop Laarbeek' met een aantrekkelijk aanbod op sportgebied.

Het OranjeFestival wordt gehouden op- en rond belevingsplein het Heuvelplein. Het is voor iedereen gratis toegankelijk. Aanmelden voor de vrijmarkt en commerciële markt kan door een e-mail te sturen naar: oranjefestival@outlook.com. Alle informatie vind je op: www.facebook.com/OranjeFestival.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>