Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 80856a
Foto:
Algemeen

Scouting Aarle-Rixtel brengt de lente bij u thuis

Aarle-Rixtel - Scouting Aarle-Rixtel brengt ook dit jaar de lente weer bij u thuis door middel van de verkoop van potgrond en fleurige bloemen. De opbrengsten van deze actie komen ten goede aan activiteiten op de zomerkampen van de verschillende speltakken.

Het assortiment bestaat dit jaar uit potgrond en prachtige violen. Een grote zak potgrond kost €3,50 per zak. De violen zijn te koop voor €3,50 per tray van zes stuks en zijn te verkrijgen in de kleuren rood, wit, blauw en geel. Voor beide producten geldt een actieprijs van drie stuks voor €10,00. Let op, u kunt alleen contant betalen.

De leden van Scouting Aarle-Rixtel komen bij u langs de deur op zaterdag 6 april. Rond 10.00 uur wordt er gestart in de wijken ten zuiden van de Dorpsstraat, dat is de kant van de kiosk, de slager en café Stout. In de middag gaat de verkoop verder in de wijken ten noorden van de Dorpsstraat, dat is de kant van de fietsenmaker, de bakker en Jantje.

Bent u niet thuis of heeft u hen net gemist? Tussen 10.00 en 15.00 uur is het ook mogelijk om potgrond of bloemen te kopen op de blokhut aan de Duivenakker 74 (achter de Dreef).

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>