Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: c009fd
Foto:
Algemeen

Trimbaan Laarbeek aangepakt tijdens NLdoet

Mariahout - De werkgroep Trimbaan Laarbeek heeft op zaterdag 16 maart wederom hard gewerkt aan de trimbaan tijdens NLdoet. De paden zijn opgeschoond en veilig gemaakt van afhangende takken; dit na de hevige windvlagen van de afgelopen weken.

Door Mantos Beton uit Weert heeft de trimbaan betonnen tafels en banken geschonken gekregen. Met behulp van Henny Berkvens transport zijn de spullen naar de trimbaan gebracht en geplaatst. Hierdoor zijn er extra zitjes gecreëerd, speciaal ook voor de jeugd.
Verder is er een duikelrek geplaatst. Met de lente voor de deur kan er weer genoten worden. De ZOD-werkgroep Trimbaan wenst iedereen veel sport-, spel- en beweegplezier bij Trimbaan Laarbeek (bossen Veghelsedijk/Rooijseweg) in Mariahout.

Het bestuur van Zorg om het Dorp wil haar werkgroepleden Ton Leenders, Leo Biemans, Henrie Bouwmans, Roland van Hoof, Hans Roestenburg, Gerard van Eijndhoven, Henk Schepers, Leida Leenders en Jo van Eijndhoven heel hartelijk bedanken voor hun inzet gedurende het gehele jaar. Speciaal ook voor deelname aan de activiteit aan NLdoet, waar ook jeugd, als extra hulp, haar steentje heeft bijgedragen.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>