Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 2a0985
Foto:
Evenementen

Zesde editie Nightrun op landgoed Kasteel Croy

Aarle-Rixtel - De zesde editie van de EyeOn Croy Nightrun vindt vrijdag 19 april plaats op het landgoed van Kasteel Croy. Deelnemers kunnen zich inschrijven voor zowel hardlopen als wandelen. Het parcours voor de hardlopers zal net als andere jaren 8,4 kilometer lang zijn en voor de wandelaars 5 kilometer.

Dit jaar is ervoor gekozen om de opbrengsten van de run geheel ten goede te laten komen aan Stiching WensAmbulance Brabant. 'Nog een laatste maal het ouderlijk huis zien, naar familie toe of een dagje naar het strand. Het lijken wensen die heel eenvoudig te vervullen zijn, maar voor mensen die niet lang meer te leven hebben, is dat echt niet altijd vanzelfsprekend. WensAmbulance Brabant brengt terminaal zieke mensen nog één keer naar hun favoriete plek.'

Het zal tijdens de avond van de Nightrun aan sfeer op Croy niet ontbreken, het plein van Kasteel Croy wordt gezellig aangekleed en er wordt voor opzwepende muziek gezorgd. Vier medewerkers van EyeOn zullen net als vorige jaren het event coördineren.

Inschrijven voor de Nightrun kan via de website van EyeOn: www.eyeon.nl/nightrun. Meer informatie over WensAmbulance Brabant is te vinden op www.wensambulancebrabant.nl.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>