De scheidende voorzitter Ronald Meijer (l) en secretaris Marieke Bouwman-Pijnenburg worden toegezongen door alle leden
De scheidende voorzitter Ronald Meijer (l) en secretaris Marieke Bouwman-Pijnenburg worden toegezongen door alle leden

Nieuwe voorzitter en secretaris Harmonie De Goede Hoop

Algemeen Muziek

Aarle-Rixtel - Tijdens de goed bezochte algemene ledenvergadering van Harmonie De Goede Hoop op dinsdag 19 maart, werd afscheid genomen van de bestuursleden Ronald Meijer en Marieke Bouwman-Pijnenburg.

Ronald heeft 5 jaar in het bestuur gezeten en zwaaide daarvan de laatste 3 jaar de scepter als voorzitter van Harmonie Goede Hoop. Onder zijn leiding zijn heeft o.a. de samenvoeging van het OJO en La Banda tot het orkest Da Capo plaatsgevonden. Ronald speelt in dit orkest fanatiek de trombone en zal dit ook blijven doen.

Marieke was 19 jaar actief in het bestuur, waarvan de laatste 5 jaar als secretaris. Als dank werden zij beiden verrast met een cadeaubon en een prachtig lied gemaakt door enkele leden van Harmonie De Goede Hoop. Marieke ontving ook nog een prachtige oorkonde als 'Vrijwilliger van de Eeuw', o.a. vanwege haar inzet als 'moeder van de harmonie' en nog vele andere activiteiten.

Marieke blijft in het groot orkest uiteraard haar partij op de trompet meespelen en nog allerlei activiteiten mee organiseren.

Na dit mooie afscheid werden als nieuwe secretaris benoemd Werner van Mierlo en als interim-voorzitter Hans Burgers. De avond werd hierna nog gezellig voortgezet voor in het clubhuis café/zaal van Dijk waar het biljart vol stond met heerlijke hapjes gemaakt door de leden zelf.

De nieuwe (interim) voorzitter Hans Burgers (l) en secretaris Werner van Mierlo(r)