Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 6fcdd0
Foto:
Algemeen

Hotel in Lieshout gaat dit weekend open

Lieshout - Er is vanaf september 2018 hard aan gewerkt om dit einddoel te bereiken, maar zaterdag is het dan zo ver, dat na maanden van hard werken de deuren voor het publiek echt open gaan. Zaterdag 30 maart is de eerste avond dat het publiek welkom is, vanaf 19.00 uur gaat de zaal open en om 20.00 uur begint de eerste voorstelling voor de spelers van Toneelvereniging 'De Vriendenkring'.

De klucht die De Vriendenkring dit jaar speelt heet Prinselijke problemen wat zich in een hotel af speelt, met de naam 't Zilvergeneugt, waar de heer Oliver Dikkenberg de manager is. Het hotel heeft drie sterren maar omdat er een personeel te kort is, door heel veel ziekmeldingen, zijn die drie sterren wel hoog gegrepen. Als er dan ook nog gasten komen logeren die ieder op zich duidelijk aanwezig zijn, wordt het heel vervelend voor de manager. Maar de grootse struikelblok in dit verhaal is toch wel de komst van een echte prins. Dat komt helemaal niet uit, zeker niet met al die personele probleem. Kortom alle ingrediënten zijn weer aanwezig voor een leuke klucht.

Wil je graag een avondje komen kijken dan kan dat nog want er zijn nog kaartjes voor een paar avonden. De avonden 31 maart, 5, 6 en 12 april zijn al uitverkocht maar voor de andere avonden zijn er nog wat kaartjes, maar wil je een voorstelling bezoeken is het raadzaam om de kaartje wel op korte termijn te gaan kopen om teleurstellingen te voorkomen. Voor de prijs hoef je het niet te laten €6,50 voor een avondvullend programma. Het voorverkoop adres is, van Berlo Top 1 Toys Dorpstraat 47 in Lieshout, of aan de kassa op de desbetreffende avond. De Spelersgroep is heel benieuwd naar de eerste voorstelling want dan weten ze of de klucht aan slaat bij het publiek. En dan is het echt een wisselwerking, want als het publiek geniet, genieten de spelers ook. Kortom een spanend weekend voor 'De Vriendenkring' waar zij jullie als publiek graag begroeten in hun prachtig hotel 't Zilvergeneugt.

Zouden Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima de komende weken nog Lieshout aandoen, dan zijn zij van harte welkom. Er is altijd nog wel een suite vrij in 't Zilvergeneugt om te overnachten in het o, zo mooie Lieshout.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>