Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: cbaa4a
Foto: Johan Maas
Evenementen

Koningsdag 2019 in Mariahout

Mariahout - De dag begint, net als vorig jaar, met een versierde fietsenoptocht. Alle kinderen verzamelen zich bij de kerk waar ze om 10.30 uur beginnen met de optocht.

De route loopt vanaf de kerk, via Wilhelminastraat, Julianastraat en het Oranjeplein. Daarna fietsen de kinderen via de nieuwe poort het Openluchttheater in. Dit allemaal onder muzikale begeleiding van harmonie Sint Caecilia. Aansluitend zal het Sint Servatius Gilde een vendelgroet brengen.

Gedurende de dag kan er tussen 11.00 en 15.30 uur gespeeld worden in het Openluchttheater. Er is een springkussen voor de kleintjes, pannakooi, bouwhoek met grote legoblokken en gezelligheidspelen. Er is een knutseltafel en een schmink-hoek. Ook Laarbeek Actief is weer present met activiteiten en natuurlijk worden er ook weer overheerlijke pannenkoeken gebakken door de pannenkoekploeg!

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>