Logo mooilaarbeek.nl
Vlnr: Tanja van de Ven, Harriëtte van Delden, Nicole Verhoeven en Veerle van Schaijk   | Fotonummer: d8c75c
Vlnr: Tanja van de Ven, Harriëtte van Delden, Nicole Verhoeven en Veerle van Schaijk (Foto: Joost Duppen)
Algemeen

Definitief voorstel gelijkwaardigheid in de politiek

Zoals aangekondigd presenteren we vandaag, op 1 april, het definitieve voorstel voor meer gelijkwaardigheid tussen vrouwen en mannen in de politiek. Als eerste danken wij (Veerle van Schaijk, Harriëtte van Delden, Tanja van de Ven en Nicole Verhoeven) iedereen voor de reacties op ons persbericht. Wij plaatsten dit artikel omdat wij het thema belangrijk vinden en hopen dat er meer vrouwen mee gaan doen in de politiek. De gelijkwaardigheid tussen mannen en vrouwen in de politiek gaat in Laarbeek best goed; we werken prettig samen, zowel in de raad als in het college en met ambtenaren. Maar meer betrokken vrouwen zou mooi zijn!

We plaatsten dit artikel bewust rond 1 april, om met een vleugje humor dit thema ter sprake te brengen. Dat is gelukt! We wilden de focus leggen het stereotypisch denken over vrouwen en mannen en hebben bewust de focus op de mannen gelegd.

Maar u begrijpt dat wij niet serieus overwegen om hier subsidiegelden voor vrij te maken. Ook zonder de komst van Goedele Liekens kunnen we met elkaar deze discussie voeren, eventueel onder genot van een Laarbeeks biertje. Mochten er mannen, maar hopelijk ook vrouwen met ons in dialoog willen over de gelijkheid tussen mannen en vrouwen in de politiek dan kunt u zich nog steeds melden bij ons.

Veerle van Schaijk, Harriëtte van Delden, Tanja van de Ven en Nicole Verhoeven

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>