Afbeelding
Foto: Johan Maas

Kindervakantieweek Hiep-Hoi

Algemeen Jongeren

Beek en Donk - Hebben jullie ook al zoveel zin in een gezellige week vol avontuur? Dat komt goed uit! Van 12 tot en met 16 augustus is het weer zover: Kindervakantiewerk Hiep-Hoi.

Volgens een meneer met een hoed wordt het een 'snoepjesachtig' avontuur. Hij is er al druk mee bezig en heeft verteld dat hij er niet veel over kwijt wil wat hij allemaal in petto heeft. Wil je deze meneer met zijn avontuur niet missen schrijf je dan nu snel in via www.hiephoibeekendonk.nl.

Het tarief is gelijk gebleven met vorig jaar. 1 kind €22,50, 2 kinderen €44,00, 3 kinderen €64,00 en 4 kinderen €84,00. Van 1 mei tot en met 1 juni geldt een tarief van €25,00 per kind. Daarna zijn de inschrijvingen gesloten. Wees er dus snel bij. Als de aanmelding via Stichting Leergeld gaat, stuur dan even een mailtje naar info@hiephoibeekendonk.nl.

Natuurlijk heeft de meneer met een hoed ook heel graag vrijwilligers om alles door te kunnen laten gaan. Week/dag/dagdeel maakt niet uit, alles is welkom. Ook de maatschappelijke stage is weer van harte welkom. Geef op het inschrijfformulier aan dat het om maatschappelijke stage gaat en vergeet de pasfoto niet. Hiep-Hoi ziet jullie allemaal heel graag op 12 augustus.