Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: f27466
Foto:
Algemeen

Running Team Laarbeek in training voor de Roparun

Laarbeek - Naast alle activiteiten die Running Team Laarbeek organiseert om geld bijeen te brengen voor de palliatieve zorg aan kankerpatiënten, moet er ook nog flink getraind worden om met Pinksteren de tocht te kunnen volbrengen. Daarom werd er afgelopen weekeinde getraind in de omgeving van Berg en Dal.

De start van de training is in Ottersum, waar ze al jaren vriendelijk worden verwelkomd door logement De Reiziger en waar ze gebruik kunnen maken van het toilet. Rudy van Kempen, Danny Megens en gelegenheidsloper Bryan Sterken vertrokken richting Ven-Zelderheide voor hun eerste 3 kilometer. Daar werden zij afgelost door Marjan van den Tillaar en Twan Sterken. Halverwege Milsbeek stonden Dennis Gremmen en Mies van Berlo klaar voor hun eerste 3 kilometer. Zo werd telkens om de 3 kilometer gewisseld. De tocht ging via Groesbeek, Heilig Land Stichting, Ubbergen, Beek, Berg en Dal en weer naar Groesbeek. Via zelfs een stukje Duits grondgebied naar Bredeweg, Milsbeek en zo weer naar het eindpunt in Ottersum. Met een gemiddelde snelheid van ruim 12 kilometer per uur werden de 52 kilometer afgewerkt. Natuurlijk deden de fietsers: Rianne van Eerd, Olaf Kerkhof en Ton Couwenberg prima navigatiewerk voor de lopers. De chauffeurs: Albert van den Heuvel en Joris van Boheemen, met de navigators Tom Meijer en Willie Kluitmans stonden mooi om de 3 kilometer te wachten op de lopers. Ook voorzitter Jan Dekkers klom op de fiets om de training te volgen, afwisselend met fotograaf Hein Maas. Na de training was er weer heerlijke soep en een broodje in logement De Reiziger.

De volgende activiteit van Running Team Laarbeek is de pannenkoekenactie op 5 april bij Pluk en het sponsordiner op 13 april in De Brabantse kluis. Hiervoor zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Voor de pannenkoekenactie kunt u reserveren bij Pluk. Voor het sponsordiner kunt u kaarten bestellen bij Hein Maas. Mail: hf.maas@gmail.com.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>