Logo mooilaarbeek.nl
Algemeen

Alzheimercafé Gemert/Bakel en Laarbeek

Laarbeek - 'Hoera vakantie...?' is het thema van het volgende Alzheimercafé Gemert/Bakel en Laarbeek op dinsdag 9 april. En laten ze dat nu heel letterlijk nemen want deze avond vindt niet plaats op de vertrouwde locatie in Gemert maar voor één keer reizen ze af naar Beek en Donk. Daar wordt deze avond gehouden in het Ontmoetingscentrum aan de Otterweg 27-29.

Want… vakantie! Hoe doe je dat nu samen? Waar kun je alvast rekening mee houden? Zijn er vakantiemogelijkheden voor mensen met dementie? Wat doe je als het echt niet meer gaat? Op vakantie bij het logeerhuis: Plezant.

Net als altijd wordt u vanaf 19.00 uur ontvangen met een kopje koffie of thee, u aangeboden door Alzheimer Nederland. Om 19.30 uur start dan het gesprek dat tot 20.00 uur duurt. In de pauze is het mogelijk om op eigen kosten iets te drinken, met elkaar in gesprek te gaan en worden de vragen verzameld. Die vragen worden dan tussen 20.30 en 21.00 uur beantwoord door de gastspreker van die avond.

Zij zien u graag op dinsdag 9 april in het Ontmoetingscentrum te Beek en Donk.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>