Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 625543
Foto: Daphne Poulisse
FOTO'S Algemeen

Vrijwilligerspenning Laarbeek voor Wim Meulendijks

Laarbeek - Wethouder Joan Briels reikte maandagavond 1 april, namens het college van burgemeester en wethouders van Laarbeek, de Vrijwilligerspenning Laarbeek uit aan Wim Meulendijks bij zijn afscheid als bestuurslid van EHBO afdeling Lieshout-Mariahout na 18 jaar.

Wim Meulendijks is sinds 1993 vrijwilliger bij de EHBO afdeling Lieshout-Mariahout. Tijdens de jaarvergadering op 1 april werd aandacht besteed aan dit heuglijke feit.

Hij werd in 2001 actief als bestuurslid en bleef dat tot de dag van vandaag. Zo zorgde hij ervoor dat de EHBO goed geregeld is tijdens de jaarlijkse 20-30 evenementen die in Lieshout en Mariahout plaatsvinden. Ook zorgde hij ervoor dat de EHBO-caravan op zijn plaats staat bij een evenement.

Als lid volgt hij trouw iedere maand de herhalingslessen van de vereniging. Sinds hij in 2008 slaagde als Lotus-slachtoffer, doet hij dat in die nieuwe rol. Hij is ook Lotus-slachtoffer tijdens zo'n 30-40 avonden per jaar als er EHBO-cursussen en herhalingslessen zijn voor anderen, waaronder buschauffeurs.

Hij was gemiddeld 4-5 uur per week actief voor de vereniging. Omdat hij het iets rustiger aan wil gaan doen, is hij op 1 april gestopt als bestuurslid maar hij gaat wel nog door met de Lotus werkzaamheden.

Wim Meulendijks zet zich met hart en ziel voor de vereniging in en dat doet hij nauwgezet. De EHBO afdeling Lieshout-Mariahout heeft veel waardering voor de heer Meulendijks als lid en bestuurslid daarom vroeg het bestuur aan de gemeente om hem de Vrijwilligerspenning Laarbeek toe te kennen.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>