vv Mariahout verliest van Bruheze

Mariahout - De wedstrijd was nog maar net begonnen, maar in de 7e minuut was het op aangeven van Marco ten Westenend op Robin Kemper die Bruheze op voorsprong zette: 0-1.

Mariahout ging direct op zoek naar de gelijkmaker en door een vrije trap van Tim Barten was het bijna raak. Zijn bal richting de kruising werd echter door Bruheze-keeper Kevin Cox met een mooie redding gepakt. Vanaf de 15e minuut kreeg Mariahout drie kansen binnen vijf minuten, maar de op dat moment verdiende gelijkmaker viel niet. Daarna kreeg Bruheze speler Kenvis Odigwe Gomez een open kans vrij voor de keeper maar ook hij wist deze niet te verzilveren.

In de rust werd Sander Scheepers gewisseld voor Stijn van den Heuvel. Het spel ging de hele tweede helft goed op en neer, maar er werden door beide partijen bijna geen kansen gecreëerd. Pas in de 82e minuut werd de wedstrijd beslist, een te zacht terug gespeelde bal van Kevin Ketelaars werd onderschept door Robin Kemper die met een lob keeper Tom Hagelaars passeerde: 0-2.

Volgende week kan Mariahout een poging doen om dit verlies recht te zetten, want dan gaan ze op bezoek bij Bruheze. Aanvang van de wedstrijd is 14.30 uur.