Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 04c4e9
Foto: Joost Duppen
Evenementen

Kings&Queens Run en Festival in Lieshout

Lieshout – Op Koningsdag is er genoeg te beleven in Lieshout! 's Morgens is er de Kings&Queens Run en 's middags, rond de klok van één uur, barst het Kings&Queens festival los. Bovendien kun je het koninklijk weekend al op vrijdagavond inluiden met de 'Proud 2B Fout party' bij De Koekoek.

Kings&Queens en Prinsen&Prinsessen Run
Begin Koningsdag sportief en doe mee aan de 2e editie van de Kings&Queens Run, georganiseerd door Runnersclub Lieshout. Bepaal zelf hoeveel ronden van 2,5 kilometer je door Lieshout loopt (maximaal 4) en geniet daarna van je welverdiende medaille. Kinderen tot en met 12 jaar kunnen, eerder op de ochtend, GRATIS meedoen aan een run over 500 meter. Rond 12.15 uur volgen de prijsuitreikingen.

Kings&Queens Festival
Om 13.00 uur start het programma van Oranjecomité Lieshout. Kinderen gaan met hun versierde fietsen en/of zelfgemaakt instrument in optocht door het dorp. Dit gebeurt allemaal in samenwerking met Harmonie St. Caecilia Lieshout/Mariahout en het St. Servatius Gilde. Om 13.30 start het kinderprogramma en het- niet meer weg te denken – straatvoetbaltoernooi, georganiseerd i.s.m. voetbalclub ELI. Dit jaar kan iedereen tot en met 17 jaar meedoen en bij voldoende aanmeldingen worden er ook meidenteams gemaakt. Zie voor meer info de site van ELI en meld je aan via straatvoetbal@rkvveli.nl. Bij de jeu de boules baan wordt er ook vanaf 13.30 uur fanatiek gegooid.

Zin in lasergamen?
Het is te veel om op te noemen, zo veel activiteiten zijn er te vinden op de Heuvel op Koningsdag. Basketbalclub Lieshout zorgt bijvoorbeeld voor een leuk spel voor jong en oud. Bij Bavaria Brouwerij Café start het lasergamen om 14.00 uur. Kinderen kunnen zich hiervoor vanaf 13.00 uur inschrijven bij het bushokje. Er is kan geknutseld worden, er is muziek, een ballonnenclown, diverse optredens, springkussens, een snoepkraam, schminken… En een ritje met de Bavaria brandweerwagen? Dat kan ook! En vanaf 17.00 uur gaat de volumeknop van de DJ's omhoog om verder te feesten.

Lekker feestje
Een hele dag buiten maakt hongerig. Vanaf 16.30 uur zorgen een viertal 'foodtrucks' ervoor dat er onafgebroken gefeest kan worden. Een heerlijke hap met voor elk wat wils. Kortom: de heerlijkste ingrediënten voor een lekker koninklijk feestje in Lieshout.

Meer info op www.kingsqueensrun.nl en zie Facebookpagina Lieshout Kings & Queens Festival. Proud2BFout verkooppunten: Café De Koekoek en Top1Toys. Voorverkoop: €7,50.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>