Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 9a1f99
Foto:
Sport

Jubilarissen gehuldigd bij KV Flamingo's

Mariahout - De jaarlijkse algemene ledenvergadering van Korfbalvereniging Flamingo's vond plaats op dinsdag 2 april in de kantine van sportpark de Heibunders.

Het bestuur stond bij de opening nog even stil bij de mooie prestatie van de jeugdkampioenen in het afgelopen zaalseizoen. Tijdens de vergadering was er ook aandacht voor een aantal trouwe leden van de vereniging. Helaas was Debbie Meulendijks als 15-jarige jubilaris niet aanwezig. De andere 3 jubilarissen werden door scheidend bestuurslid Marleen de Groot in het zonnetje gezet. Marina van de Boom is 25 jaar lid. Jacqueline Daniëls en Mariëlle Meulendijks zijn 40 jaar lid van Flamingo's. Nogmaals gefeliciteerd met jullie jubileum.

Het tweede deel van de veldcompetitie gaat komend weekend weer van start. Flamingo's is gestart met de buitentrainingen en een aantal jeugdteams spelen zaterdag 13 april hun eerste wedstrijd. De eerste wedstrijd van Flamingo's 1 is een uitwedstrijd tegen Tovido 1 op maandag 22 april.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>