Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 12cba6
Foto: Marcel van de Kerkhof (A-R)
Evenementen

Harley Davidson Club Liberator houdt motorbeurs

Aarle-Rixtel - Harley Davidson Club Liberator houdt ook dit jaar, op zaterdag 13 en zondag 14 april haar motorbeurs. Dit evenement wordt gehouden voor de 41ste keer. Er zijn opnieuw talloze verschillende motoren te bezichtigen, van oldtimers tot nieuwe motoren.

In de loods aan de Lieshoutseweg in Aarle-Rixtel staan diverse motoren voor bezichtiging en voor degene die erover denken zelf een andere, of een motor aan te schaffen, is er ook genoeg voor de verkoop. Tevens zijn er talloze kraampjes met onderdelen, tassen, kleding, sieraden, helmen, etc. Op zaterdagmiddag kunt u, onder het genot van een drankje, genieten van livemuziek. Ook voor degene die op zaterdagavond gezelligheid willen is er livemuziek aanwezig. Op zondagmiddag is er wederom livemuziek. Aan de kleintjes is ook gedacht. Voor hen is er een luchtkussen, zodat de ouders of opa en oma even rustig rond kunnen kijken.

De beurs begint zaterdag om 10.00 uur en duurt tot 18.00 uur. Dat is geen reden om dan al naar huis te gaan, want in de tent gaan ze door tot 1.00 uur. Op zondag wordt de beurs gehouden van 10.00 tot 17.00 uur. Het gehele weekend is de entree gratis en alle motoren zijn welkom. Dus leuk om een kijkje te gaan nemen.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>