Alle deelnemers aan de recreanten competitie
Alle deelnemers aan de recreanten competitie

Finale Recreanten Competitie bij BC Mixed

Sportnieuws

Beek en Donk – Het was een druk weekend bij Badmintonclub Mixed. Op vrijdag 5 april werd de finale van de recreanten competitie gespeeld. Aansluitend was de prijsuitreiking in de kantine van sporthal d'n Ekker. Een dag later was diezelfde kantine omgebouwd tot feestzaal voor de jaarlijkse feestavond van de club. Dankzij de vrijwilligers van de Bijzondere Activiteiten Commissie (BAC) liep alles op rolletjes. Het werd een swingende feestavond.

Recreanten Competitie
Bij BC Mixed speelt een groot deel van de leden mee in de bondscompetitie. Er zijn ook leden die alleen op de speelavond bij BC Mixed badmintonnen. Aan het begin van dit seizoen is het idee ontstaan om voor die leden een recreanten competitie te organiseren. Het animo was groot. Er konden maar liefst 4 teams worden gevormd. Op diverse vrijdagavonden werd onder leiding van Peter van Leuken een competitieprogramma afgewerkt. Dit leverde spannende en mooie wedstrijden op waarin het er zeer fanatiek aan toe ging. Afgelopen vrijdag was de finale van deze interne competitie. In de strijd om de derde en vierde plaats was de wedstrijd mooi op tijd afgelopen. In de strijd om de titel bleef het heel lang spannend en verliepen alle wedstrijden in drie sets. Uiteindelijk wist het team van Dena, Toon en Toon de winst naar zich toe te trekken. Aansluitend werden in de kantine de prijzen uitgereikt door het bestuur. Uiteraard een groot compliment aan alle deelnemers voor hun inzet. De opzet is voor herhaling vatbaar.

Feestavond
Een dansvloer, prachtige prijzen, een top-DJ, lekkere drankjes en heel veel gezellige mensen. Kortom: de ingrediënten voor een mooie feestavond waren allemaal aanwezig. Na de opening door het bestuur, dit jaar gevolgd door een 'ouderwetse' openingsdans, ging al snel de loterij van start. Dankzij de vele sponsoren waren er ook dit jaar weer prachtige prijzen te winnen. Na de enerverende loterij gingen al snel de voetjes van de vloer. DJ Jorg zweepte het aanwezige publiek op met een grote diversiteit aan lekkere dansplaatjes. Het was een gezellige avond die met dank aan de BAC weer tot in de puntjes verzorgd was.

Voor foto's en meer info over BC Mixed kijk je op www.bcmixed.nl. Je volgt de vereniging op Facebook, Instagram en twitter.