Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 6311ee
Foto:
Senioren

Activiteiten KBO Lieshout

Lieshout - KBO Lieshout heeft veel activiteiten. Iedere week kunt u bijvoorbeeld meedoen aan de gratis fitnesslessen in de Beweegtuin, kunt u sjoelen, kaarten of kienen, of Jeu de Boules spelen. Ook sportieve activiteiten zoals fietsen, wandelen en zwemmen zijn vaste activiteiten. En verder hebben ze kunst, cultuur, reizen en informatieve bijeenkomsten op de agenda.

Kom eens een kijkje nemen bij hun Inloop en maak kennis met een dynamische seniorenvereniging. Iedere dinsdagmorgen van 10.00 tot 11.30 uur in het Dorpshuis van Lieshout. U bent van harte welkom.

PaasKienen
Op vrijdag 19 april houdt de Seniorenvereniging KBO Lieshout in het Dorpshuis weer de bekende en gezellige KBO kienavond. Deze keer staat de avond in het teken van Pasen en ontvangen alle deelnemers een bijzondere paasverrassing. De zaal is open om 19.00 uur en het kienen begint om 20.00 uur. Na het kienen houden zij traditiegetrouw de loterij. Kom gewoon naar het Dorpshuis en sluit maar aan. Zeker ook als u alleen bent kan het gezellig zijn om een avondje te komen kienen met al die andere mensen. U bent van harte welkom.

Dagreis
De jaarlijkse KBO Lieshout Dagreis voert dit jaar op dinsdag 23 april naar Dussen, Gorinchem en 's Gravenmoer. Ze vertrekken om kwart voor negen in de ochtend vanaf het Dorpshuis. In Dussen bezoeken de deelnemers de ambachtelijke klompenmakerij Den Dekker. In de werkplaats krijgen ze te zien hoe een klomp wordt gemaakt en versierd. Na de lunch brengt de bus hen naar de mooie vestingstad Gorinchem voor een rondleiding. Het afsluitende diner is in 's Gravenmoer. Rond 20.30 uur is iedereen weer in Lieshout.

De huisartsenpraktijk van nu
De KBO Lieshout Activiteitengroep Ouderen Educatie houdt op woensdagavond 24 april om 20.00 uur een informatiebijeenkomst over de huisartsenpraktijk van nu, anno 2019. Ooit was de huisarts Meneer d'n Dokter die in z'n eentje zeven dagen in de week 24 uur per dag voor zijn patiënten klaar stond. In de praktijk van nu zijn diensten en taken anders geregeld. De huisarts werkt anders en werkt samen met een heel team. Wie doet wat in de hedendaagse huisartsenpraktijk en gezondheidszorg? Huisarts E. Lindeman vertelt alles en legt uit over de ontwikkelingen in de huisartspraktijk. Er is bewust gekozen voor de avond om ook de jonge senioren in de gelegenheid te stellen erbij te zijn.

Tevens vindt er een informatiemiddag plaats over het openbaar vervoer en de ov-chipkaart. Deze wordt gehouden op donderdag 18 april in het Dorpshuis van Lieshout om 13.30 uur. Lees meer hierover op pagina 23 van deze krant.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>