Jos Teunissen winnaar openingswedstrijd HSV 't Sluisje

Sportnieuws

Lieshout - De eerste wedstrijd van het seizoen bij HSV 't Sluisje vond zaterdag 6 april plaats. De eerste wedstrijd, de Vrijwilligersbokaal, bleek meteen een groot succes te zijn. Mede door het prachtige weer, maar zeer zeker ook door het ongeduldig kloppende vissershart. Met maar liefst 25 deelnemers aan de oevers van visvijver 't Luytelaar in Lieshout, die allemaal graag een visje wilden vangen.

Het publiek liet ook goed van zich horen, soms om de vissers aan te moedigen en soms om te laten weten dat zij het beter wisten. Soms staan de beste vissers aan wal luidt het gezegde. De meeste vissers hadden geen tips nodig van het publiek, op een enkeling na natuurlijk. Er werden verschillende soorten vissen gevangen met een totaal gewicht van maar liefst ruim 110 kilo, die na de weging weer heerlijk rond gingen zwemmen in de visvijver.

Na 3 uur vissen kwam er een geweldige winnaar naar voren in de persoon van Jos Teunissen met bijna 20 kilo.

Uitslag Vrijwilligersbokaal
1. Jos Teunissen 19.9 kilo, 2. Joost Schepers 11.6 kilo, 3. Piet van Lieshout 11.2 kilo, 4. Theo van Kaathoven 10.2 kilo, 5. William Swinkels 8.4 kilo.

Een geweldig resultaat wat natuurlijk voor velen een prachtig visseizoen in het vooruitzicht zal gaan stellen. De vereniging wenst alle vissers een geweldig visseizoen 2019 toe.

Jeugdviscursus
Ook dit jaar organiseert HSV 't Sluisje in Lieshout weer een gratis jeugdviscursus voor alle jeugd uit Lieshout en Mariahout tot en met 13 jaar. Deze worden gehouden op de volgende donderdagen: 25 april, 9 en 16 mei.

De eerste avond, donderdag 25 april van 18.30 uur tot 20.30 uur, wordt de cursus gegeven op de mooie visvijver 't Luytelaar in Lieshout (achter de tennisbanen). Op de donderdagen 9 en 16 mei, ook van 18.30 uur tot 20.30 uur, wordt de cursus gehouden voor de rotonde bij Bavaria (komende vanuit de richting Lieshout) aan de overkant van de Provinciale weg. Donderdag 16 mei is de praktijkdag en tevens is dan het jeugdkampioenschap van de visclub.

Opgeven voor de jeugdviscursus kan door je gegevens door te geven via hsvtsluisjeleden@gmail.com of door je gegevens op een briefje te schrijven en af te geven bij Frans Verkuijlen, Dorpsstraat 3 in Lieshout. Graag in de email of op het briefje vermelden: naam, adres, postcode + woonplaats, geboortedatum, e-mailadres en eventueel je telefoonnummer.

Rabobank Clubkas Campagne 2019
Van donderdag 4 april t/m dinsdag 30 april houdt Rabobank Peel Noord weer de Rabobank Clubkas Campagne. Dit jaar stelt Rabobank Peel Noord €125.000 ter beschikking voor de Laarbeekse verenigingen en stichtingen. Wie lid is van de Rabobank Peel Noord mag zijn of haar stemmen uitbrengen op de verenigingen en of stichtingen die zij een warm hart toedragen. Het stemmen gaat online. U gaat hiervoor naar: www.rabobank.nl/peelnoord en dan naar Rabobank Clubkas Campagne.

HSV 't Sluisje Lieshout vraagt u om uw eerste stem te geven aan deze visvereniging. U houdt dan nog vier stemmen over voor de overige verenigingen en/of stichtingen. Mag 't Sluisje dit jaar ook op uw stem rekenen? Het geld dat zij ontvangen komt uitsluitend ten goede aan hun jeugd! Zij zijn u zeer dankbaar voor elke stem die ze mogen ontvangen!