Logo mooilaarbeek.nl
Kouwenbergs kerkje   | Fotonummer: 42a81c
Kouwenbergs kerkje (Foto: Wim van den Broek)
Evenementen

Kouwenbergs kerkje: uniek podium

Aarle-Rixtel - De stichting 'Het Kouwenbergs kerkje' bestaat inmiddels 10 jaar. Eind 1998 werd de stichting eigenaar van dit uniek religieus erfgoed. Sinds die tijd heeft er een groot aantal activiteiten plaatsgevonden, waaronder kleinschalige concerten, presentaties, Aarlese avonden, filmvoorstellingen, thema-avonden, enz.

Sinds een aantal jaren kunnen in het kerkje ook burgerlijke huwelijken worden voltrokken. Het kerkje kan ook worden gehuurd en wel voor €50,00 per dagdeel. Vanwege de uitstekende akoestiek is het kerkje bij veel muzikanten erg in trek zoals Marijn Brouwers, Sietse Buwalda en Lenny Kuhr. Ook de bekende muzikant René Vermaes heeft al talloze keren met verschillende ensembles hier prachtige concerten gegeven. Op zondag 14 april is er een optreden van de 'Mannen met Baarden' bestaande uit Bart van Asten en Martijn Kuijten. Twee generaties muzikanten die elkaar hebben gevonden in hun (voor)liefde voor rootsmuziek.

Hun optreden begint om 14.30 uur. De entree bedraagt €5,00 incl. koffie/thee. Reserveren kan ook, tel. 06-25265361.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>