Logo mooilaarbeek.nl
Algemeen

Sportief door Aarle met ATTC'77

Aarle-Rixtel - Nog geen plannen voor zondag 14 april? Dan ben je van 10.30 uur tot ca. 14.00 uur van harte welkom bij ATTC'77! In het kader van de Gezondheidsrace 3.0 en in navolging op 'Ruik, proef, voel en wandel' houdt de tafeltennisvereniging uit Aarle-Rixtel een sportieve wandeltocht door Aarle-Rixtel voor het hele gezin, ook geschikt voor opa's en oma's.

Vanaf 10.30 uur wordt vanuit de gymzaal aan de Jan van Rixtelstraat in groepjes gestart aan een wandeling van ca. 5 km. Onderweg moeten vragen worden beantwoord. Voor de kinderen is een speciale vragenlijst samengesteld. Verder kunnen op enkele leuke plekken in Aarle-Rixtel sportieve of ludieke opdrachten worden uitgevoerd.

Bij terugkomst in de gymzaal ligt er voor iedereen een (lunch)hapje klaar en kunnen de antwoorden en scorekaart voor de activiteiten worden ingeleverd. Voor de groep die de meeste vragen goed beantwoord heeft en die de opdrachten het beste heeft uitgevoerd is er een 'gezonde' prijs te verdienen. De verwachting is dat de prijsuitreiking uiterlijk om 13.30 uur is.

Deelname aan 'Sportief door Aarle' is gratis. Opgeven kan via attc77@chello.nl maar je kunt ook gewoon komen, iedereen is welkom!

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>