Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 991965
Foto:
Politiek

ABL bespreekt de komende raadscommissies

Laarbeek - ABL houdt een voorbespreking waarvoor ze alle geïnteresseerde inwoners van Laarbeek uitnodigen om zodoende hun commissieleden de juiste inzichten mee te geven. Dit overleg vindt plaats op maandag 15 april om 20.00 uur aan de Kapelstraat 34 te Beek en Donk, tegenover de Donkse kerk.

Onderwerpen die o.a. op de agenda staan: Verkeersveiligheid Bossche weg, Speelruimteplan, Voortgang ondernemersfonds & ontmoetingscentrum, 75 jaar bevrijding Laarbeek, Preventie en handhaving alcohol en jongeren.

U bent van harte welkom om over de onderwerpen mee te praten samen met hun raads- en commissieleden, wethouder, bestuur en andere ABL-leden. Zij waarderen namelijk ieders zienswijze op de onderwerpen. Uiteraard kunnen ook andere punten aan de orde worden gesteld.

De complete agenda van de raadscommissies kunt u vinden op www.laarbeek.nl onder stukken voor de commissievergaderingen van 16 en 17 april. Mocht u vragen hebben, neem dan contact met hen op via info@abllaarbeek.nl of www.abllaarbeek.nl. Zij staan voor u klaar.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>