Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 23734e
Foto: Foto:
Politiek

Achterbanoverleg PvdA Laarbeek

Laarbeek - Volgende week staan er 2 vergaderingen op het programma: het betreffen de commissievergaderingen. Dinsdag vergaderen alleen de leden van de commissie Algemene Zaken; de vergadering van Sociaal Domein is komen te vervallen.

Op de agenda van AZ staan o.a. De planning van het college voor het komend jaar. Het voorstel om eenmalig een budget ter beschikking te stellen voor 75 jaar bevrijding Laarbeek. Op woensdag staan de volgende onderwerpen op de agenda van de vergadering commissie Ruimtelijk Domein: Voorstel om een krediet van €17.000 beschikbaar te stellen voor het uitvoeren van een proef voor het verbeteren van de verkeersveiligheid op de Bosscheweg in Beek en Donk. Voorstel om een krediet van €35.000 beschikbaar te stellen voor het opstellen van een speelruimteplan. De stukken kunt u vinden op de site van de gemeente.

Maandag 15 april bent u van harte welkom, om 19.30 uur in De Dreef in Aarle-Rixtel, om mee te praten over de onderwerpen van de commissies als wat er tafel komt. De PvdA maakt zich al op voor de Europese verkiezingen op 23 mei.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>