Logo mooilaarbeek.nl
Theo Kemps (l) en Robin Rijf bij de nieuwe locatie op de splitsing Duivenakker/Helmondseweg in Aarle-Rixtel   | Fotonummer: c3fbd4
Theo Kemps (l) en Robin Rijf bij de nieuwe locatie op de splitsing Duivenakker/Helmondseweg in Aarle-Rixtel (Foto: Mark Barten)

Bouw MediPoort van start in Aarle-Rixtel

Aarle-Rixtel - Afgelopen maandag ging de eerste schop in de grond voor MediPoort. In dit gloednieuwe gebouw op de hoek van de Helmondseweg en de Duivenakker in Aarle-Rixtel zullen in december fysiotherapiepraktijk Kemps & Rijf en de partners van Paramedisch Centrum Laarbeek hun intrek nemen. Het paramedisch centrum gaat vanaf 1 januari 2020 MediPoort heten.

Multidisciplinair behandelcentrum
Modernere en ruimere behandelkamers, een ruimere oefenzaal voorzien van de modernste fitnessapparatuur en voldoende parkeerplaats waren al langer een wens van eigenaren Robin Rijf en Theo Kemps. Vijftien jaar geleden begon Fysiotherapiepraktijk Kemps & Rijf op de huidige locatie aan de Molenstraat in Aarle-Rixtel met drie fysiotherapeuten. De praktijk groeide in de loop der jaren uit tot een multidisciplinair behandelcentrum met inmiddels 24 gespecialiseerde fysiotherapeuten en een paramedisch centrum waar een diëtist, ergotherapeut, logopedist, podotherapiepraktijk, kinder- en jeugdtherapiepraktijk en Livit orthopedie onderdeel van uitmaken.

"We kunnen niet wachten"
"Doordat we als praktijk veel specialisaties bieden en onze fysiotherapeuten nauw samenwerken om onze patiënten de meest optimale behandeling te geven weten de mensen ons te vinden, ook van steeds verder weg", licht Robin Rijf toe. "We zijn ruim uit ons jasje gegroeid aan de Molenstraat en kunnen niet wachten tot we dit nieuwe moderne gebouw in gebruik kunnen nemen. Het komt er gelikt uit te zien en voldoet weer aan alle nieuwe eisen." In het nieuwe gebouw is niet alleen meer ruimte voor alle bestaande functies. Patiënten en de gebruikers van de sportzaal hebben straks ook de beschikking tot kleedruimte met douches. Ook parkeerproblemen behoren op de nieuwe locatie tot het verleden.

Naast het nieuwe gebouw blijven de fysiotherapeuten van Kemps & Rijf en de paramedici ook werken vanuit de locaties in Beek en Donk, Lieshout, Stiphout en Helmond.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>