Logo mooilaarbeek.nl

Lezing over het Kennis Boek

Beek en Donk – In deze tijd van grote veranderingen is het Kennis Boek een rechtstreekse oproep van het universum om in vrede met elkaar te leven. Daarvoor is het nodig de mens vanuit zijn zuiverste Zijn te openen voor nieuwe perspectieven. Het Kennis Boek is een kosmisch boek dat de mens helpt om hun evolutieproces te versnellen. Het begeleidt de mens van een individueel naar een universeel bewustzijn.

Het boek bevat energie van een hoge frequentie die resoneert met het bewustzijnsniveau van de lezer. Zo kan iedereen zelf steeds diepere lagen in het boek ontdekken en doorgronden. Voor het eerst kennis krijgt men kennis aangereikt vanuit dimensies die ze tot nu toe nog niet kennen. Daarnaast wordt de mens aangesproken op hun verantwoordelijkheid hier op aarde. Het lezen en herlezen werkt als breingymnastiek en geeft een enorme verruiming in het denken. Ook nemen de cellen die hoge frequentie van licht in zich op. Het boek is een vervolg op alle eerder geopenbaarde heilige boeken en inhoudelijk legt het alle geheimen en waarheden van Gods schepping en van de evolutie uit. Het wil de gehele mensheid verenigen, waarbij tolerantie, respect, vriendschap, gelijkwaardigheid en opofferingsgezindheid samengaan met intellect, logica en gewaarzijn.

De kring van mensen die over de hele wereld hiermee bezig is, wordt steeds groter. Je bent van harte welkom om je hierbij aan te sluiten. De programma's van Het Kennis Boek worden in Nederland en in meer dan 40 landen uitgevoerd. De lezing is gratis toegankelijk en duurt inclusief vragen en antwoorden ongeveer een uur. Website: nederland.hetkennisboek.net.

In de lezing, op woensdag 24 april om 20.00 uur, vertelt Fennie Soppe over het Kennis Boek en de verschillende programma's die hieraan verbonden zijn. Fennie werkt inmiddels 13 jaar met dit bijzondere boek en ze is verbonden aan een van de programma's ervan. De lezing wordt gehouden in het Ontmoetingscentrum lokaal R4, Otterweg 29 in Beek en Donk.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>