Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 35d228
Foto: Liesbeth van Boxtel

"Een gezellige avond is belangrijker dan winnen!"

Beek en Donk - Om voor eens en altijd te bepalen wie er nu de beste is in '30 Seconds', vond bij Café Zaal Dave van de Burgt in samenwerking met Kwizzy.nl het eerste Laarbeekse 30 Seconds Kampioenschap plaats. Op zaterdag 13 april verzamelden fanatieke 30 Seconds spelers zich om onder het genot van een drankje en muziek te kijken wie uiteindelijk het beste 30 Seconds-koppel zou worden.

Kwizzy.nl is een uit de hand gelopen hobby van Joey van der Leemputten. Hij verhuurd kwissen aan particulieren en bedrijven. Zo organiseerde hij in samenwerking met Café Thuis al 18 keer de PubQuiz. Afgelopen zaterdag organiseerde hij met zijn broer Jimmy het eerste Laarbeekse 30 Seconds kampioenschap. Voor wie het spel nog nooit gespeeld heeft: het is de bedoeling dat je binnen 30 seconden vijf woorden probeert te beschrijven. Deze woorden staan op een kaartje. Tijdens het beschrijven mag het andere teamlid hardop antwoord geven. Als de tijd voorbij is mag het team voor elk goed antwoord, meer dan de waarde van de dobbelsteen, een stap zetten op het bord. Het team dat als eerste finisht is de winnaar.

Lees het complete artikel in DeMooiLaarbeekKrant van donderdag 18 april.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>