Logo mooilaarbeek.nl

Peuter-/kleuterviering op Tweede Paasdag

Beek en Donk – In de Michaëlkerk is op Tweede Paasdag (maandag 22 april) weer een peuter/kleuterviering in de Michaëlkerk te Beek en Donk.

Vier keer per jaar (voorjaar, Pasen, najaar en Kerst) is er een viering speciaal bedoeld voor de jonge kinderen in de leeftijd tot ongeveer 6 jaar. Iedere viering kent een vaste volgorde wat het herkenbaar maakt voor de kinderen. Ze beginnen met een openingslied en het aansteken van de kaars door één van de kinderen. Vervolgens wordt een bijbelverhaal verteld, toegankelijk voor de jonge kinderen en ondersteund met mooie beelden. Na het verhaal mag ieder kind een kaarsje aansteken en zingen ze gezamenlijk nog enkele liedjes. De viering is afgelopen nadat de kaars die aan het begin van de viering is aangestoken weer samen wordt uitgeblazen.

Na de viering in het voor- en najaar (februari/maart en september) is er de mogelijkheid om met elkaar in de sacristie koffie / ranja te drinken, voor de ouders om even na te praten en voor de kinderen om hun kleurplaat in te kleuren.

Maandag 22 april, Tweede Paasdag, staat de viering uiteraard in het teken van het Paasverhaal. Na afloop van de viering gaan ze samen met de paashaas paaseieren zoeken in de parochie tuin. Ze hopen jullie te zien om 10.00 uur in de Michaëlkerk te Beek en Donk. Uiteraard zijn alle papa's, mama's, opa's, oma's, broertjes en zusjes ook van harte welkom.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>