Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 5e8a22
Foto:

Informatiebijeenkomst SamenLoop voor Hoop in Aarle-Rixtel

Aarle-Rixtel - Voor eenieder die mee doet of overweegt om mee te gaan doen aan de SamenLoop voor Hoop wordt dinsdag 30 april om 20.00 uur een informatiebijeenkomst gehouden. Tijdens de bijeenkomst wordt u geïnformeerd over de doelstelling en het programma van de wandelestafette op 29 juni en 30 juni. De infoavond vindt plaats in Multifunctioneel Centrum De Dreef, De Duivenakker 76 in Aarle-Rixtel.

Dit jaar is er voor de 5e keer een SamenLoop voor Hoop op het atletiekterrein van HAC in Stiphout. Een prachtig lustrum zal het gaan worden, waarbij de inzet van veel deelnemers, teams, bedrijven en vrijwilligers zal worden gevraagd. Inmiddels hebben zich al 25 teams en ruim 250 deelnemers aangemeld. Deelname van teams met hun lopers wordt bijzonder gewaardeerd omdat daarmee een belangrijke bijdrage wordt geleverd aan het realiseren van het goede doel: aandacht voor kankerbestrijding én een financiële impuls voor verder kankeronderzoek. Ook is het samen lopen, mensen ontmoeten en het ervaren van dit leuke, plezierige evenement een belevenis op zich. Deelnemende teams worden gevraagd om bijzondere acties te ondernemen om nog meer geld in te zamelen en krijgen ook alle gelegenheid om zich d.m.v. een kraam te presenteren. Uit Laarbeek hebben de eerste deelnemers zich ook al aangemeld.

Wil je meer weten over SamenLoop voor Hoop? Ben je van plan om (weer) deel te nemen? Kom dan naar de informatiebijeenkomst op dinsdag 30 april. Aanmelden en meer informatie via: teams@svhhelmond.nl.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>