Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: f0dd5f

4Arts XL: boeiende expositie in 't Oude Raadhuis

Beek en Donk - In 't Oude Raadhuis, Heuvelplein 8 in Beek en Donk, is zaterdag 4 en zondag 5 mei de expositie 4Arts XL te bewonderen. Zes kunstenaars met verschillende discipline vormen samen de 4Arts XL.

't Oude Raadhuis in Beek en Donk is zo'n karakteristieke plek, waar genoeg ruimte is om met meer kunstenaars te exposeren en zo is 4Arts XL geboren, maar nu met zes kunstenaars. U kunt kennismaken met het werk van de zes kunstenaars Edith van Eijden-Calis (keramiek), Sabine Heetebrij (fotografie), Marijke van Vlaardingen (keramiek), Marilou van Vlaardingen (mixed media schilderijen), Ruud van Oorschot (houten schalen en vazen) en Simone Stawicki (schilderijen en tekeningen).

In 2008 startte keramiste Edith van Eijden-Calis met een Paas-expositie in Weesp. Inmiddels is dit een terugkerend evenement geworden. Dit is zo'n daverend succes, dat 4Arts ook elders in het land exposities is gaan organiseren steeds met vier kunstenaars van verschillende disciplines.

4Arts XL is weer een zeer bijzondere tentoonstelling door de verschillende kunstvormen en de kwaliteit van het werk. De moeite waard om deze te bezoeken. De feestelijke opening is op zaterdag 4 mei om 16.00 uur. Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u de werken van 4Arts XL bekijken en de kunstenaars zelf spreken. Iedereen is van harte uitgenodigd bij deze opening.

Let op, deze expositie is slechts 2 dagen te bezoeken: De openingstijden van de expositie 4Arts XL zijn zaterdag 4 mei van 11.00 tot 17.00 uur en zondag 5 mei van 11.00 tot 17.00 uur.

De expositie 4Arts XL is te bezichtigen in 't Oude Raadhuis, Heuvelplein 8 in Beek en Donk (Laarbeek). Meer informatie vindt u op de sites www.oudraadhuis.nl en www.4arts.eu en via Facebook: 'Oud Raadhuis Laarbeek.'

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>